Oversigt

fredag den 2. september 2011

Graviditet og Krea projekter

Det er ved at være længe siden nu, jeg købte en cool stof-pakke af en på trendsales. Men den har egentligt bare lagt lige siden, har ikke fået fundet ud af hvad jeg skal med stoffet. Da der kun er 1 uge til jeg går fra (barsel før fødsel) er jeg begyndt at tænke på de mange projekter jeg skal have gang i . . .
Har i ideer til hvad dette skal bruges til? evt. noget til baby (dreng/pige) Overvejer lidt at give mig i kast med en patchwork slange.... I ved, sådan en syet af mange stof stykker.... Hvad syntes i??


Opdate på graviditet:
Ja, jeg er idag 27+5, i uge 28. og noget er der begyndt at gå galt - eller hvad man nu skal sige. Jeg har jo være total heldig med hele forløbet indtil videre. Jeg er, de sidste par dage, begyndt at få ondt, nærmest nederst i maven, så jeg ringede til jordemodercenteret igår. Hun ville gerne udelukke en urinvejsinfektion først, så måtte lige til lægen og have urinen dyrket. Jeg er så kommet på pencilin idag, da der var noget der i. Men både læge og jordemoder mente også at det kunne være baby der er begyndt at sætte sig fast eller som bare trykker på min blære. Ihvertfald gør det ondt..... Håber meget på, hvad det så end er, at pencilinen kan hjælpe....
Men jeg er ved godt mod - og en stund på langs på sofaen og ellers forskellige andre måder at side og ligge på, så klare jeg også dette :-)

Rigtigt god weekend til alle :-)

2 kommentarer:

  1. En patchwork slange er da en god idé, måske regnbuefarvet, så passer den både til dreng og pige.
    Du er langt henne efterhånden, hvor er det dejligt, håber dog at du kommer over smerterne igen hurtigt.

    SvarSlet
  2. Det da noget skidt du går og har ondt.
    Håber det går i sig selv igen.
    Hvor bliver det skønt for jer med sådan en lille baby.
    Er sikker på babyén vil elske en fin slange..

    God Bedring.
    Knus Fra Susi

    SvarSlet