Oversigt

søndag den 4. september 2011

Frugtsalat og søndag

Søndag - jaa, bare hygge dag, men på trods af det syntes jeg faktisk jeg har været meget effektiv.
Stigs søsters dreng skulle spille fodboldkamp tæt på hvor vi bor, så vi aftalet de skulle komme til en kop kaffe efter de havde været til foldboldkamp. Vidste ikke helt hvornår de ville komme, så jeg startede rengøringen fra morgenstunden af. Fik handlet ind, og så lavede jeg en gang frugt salat til hele banden. Hans søster har 3 børn og mand, og så Stig og jeg. 7 stk. ialt - det altså en del frugt. :-)

Det brugte jeg:
3 bananer
3 æbler
3 pærer
4 kiwi
En halv bakke vindruer
En halv liter piskefløde og lidt vanilje sukker
En halv plade mælke-chokolade

Det blev rigtig godt - og alt blev spist op! Mums



Senere på dagen fik jeg rettet projektopgave, vi skal aflevere i morgen - det er typisk mig at tage hele opgaven på mig, så det har jeg så bruge det meste af resten af min søndag på . . .  ynk ynk ynk
Glæder mig til at trykke send og AFLEVERET i morgen kl 12 - det bliver mit sidste projekt inden jeg går fra på barsel på fredag. Jeg glæder mig bare nu - glæder mig til skolehalløj er overstået for nu - skal først igang igen om et år... så nu skal tiden bare nydes (til krea og besøge venner og familie... :-)

Nu vil jeg i bad og så i seng..
Forsat dejlig aften til alle

3 kommentarer:

  1. Gang i dig :) Er det til at komme til for maven? :) Frugtsalat er altid godt.

    SvarSlet
  2. Hej Line
    Ja, føler mig godt nok os aktiv - men skal love dig for jeg fik sved på panden af at støvsuge. . .det de fede der må svede (og gravide) ha ha Maven er ved at komme i vejen - smerterne fra før weekenden er ved at aftage igen, men jeg er begyndt at fylde godt i landskabet.... Ja, jeg ælsker os bare frugtsalat - det desværre bare for sjældent man får det... ;-) håber du har haft en dejlig weekend

    SvarSlet
  3. God ide med frugtsalat. Det serverer vi aldrig længere og det smager jo super godt. Det er dejligt du snart kan gå på barsel. Udnyt nu tiden godt man ved aldrig hvornår den lille kommer.

    SvarSlet