Oversigt

onsdag den 10. august 2011

Baby-dynebetræk

Jeg har være nød til at sy baby-dynebetræk til både dreng/pige, da vi ikke ved hvad baby er for en endnu. Stoffet er købe for længe sidden hos Malika og Rosa, nu kom der endelig en anledning til at bruge det. :-) Jeg syntes at baby fra dag 1 skal have et betræk til sin dyne som passer til hvilket køn det er, så begge betræk ryger i pusletasken med på sygehuset ;-) Nu er de vasket og klar . . .  Er det ikke bare noget sødt stof??


Nu har vi lige spist - og her sidder jeg, strandet hval, med total udspilet mave og åndenød . . må godt lige beklage mig lidt, at jeg syntes det er lidt hårdt at være gravid! ... Den lille rolling i min mave er godt aktiv, jeg er allerede overbevist om at frikadeller og kartofler er noget den kan lide ;-)

Nu vil jeg forsætte med at sy et par tulle-bukser jeg er begyndt på - har jo lige fået noget nyt stof, så det er bare i krig . .

Go´aften til alle

3 kommentarer:

  1. Er vild med det brune/bål/grønne betræk :) Ha' en god aften :)

    SvarSlet
  2. Lidt sjovt, jeg syede også et dynebetræk til Bjørk før hun blev født (kendte heller ikke kønnet) i det brune stof - det er helt fantastisk!

    SvarSlet